Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Catena söker en utvecklingsinriktad och kundfokuserad fastighetstekniker

Söker du en arbetsgivare som ser din potential och ger dig möjlighet att utveckla den? Vill du få utlopp för ditt stora intresse för fastighetsteknik? Hos Catena kan du få allt detta i en roll där även din sociala sida får komma till sin rätt i kontakt med både kunder, entreprenörer och kollegor.

Catena växer och inrättar nu en ny roll som fastighetstekniker på Göteborgskontoret. Du kommer att ha en nyckelposition för att lyfta kundvården till en ännu högre nivå. Med Catena som arbetsgivare kommer ditt engagemang att belönas med delaktighet på alla nivåer och goda möjligheter att växa inom bolaget. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med högt i tak där samarbete, erfarenhetsutbyte och glädje präglar arbetsdagarna med en chef som arbetar för en trivsam kultur utifrån devisen ”laget för jaget”.

Idérikedom uppmuntras i en omväxlande roll

Som fastighetstekniker kommer du att spendera merparten av dagen ute i Catenas fastigheter. Viktiga delar i din roll blir att odla goda relationer och ha en vaken blick för vad som behöver åtgärdas akut eller på sikt. På så vis skapar du nöjda kunder och välmående fastigheter.

Du kommer att vara Catenas ögon och öron ute i fastigheterna och uppmuntras att komma med förslag på åtgärder och utvecklingsmöjligheter vad gäller både drift och kundvård.

Dina dagar som fastighetstekniker kommer att innebära en stor variation av arbetsuppgifter. Ena dagen agerar du rådgivare åt en kund som vill bygga ut för att nästa dag klippa gräset eller vägleda en anlitad entreprenör.

Bland mycket annat kommer dina arbetsdagar att fyllas av:
  • Daglig kontakt med hyresgästerna för att felavhjälpa och agera rådgivare i tekniska frågor.
  • Anlita, följa upp och vägleda underentreprenörer, besiktningsmän och andra samarbetspartners.
  • Inre och yttre fastighetsskötsel.
  • Aktivt delta i utvecklingen av Catenas tjänsteutbud och kundvård.
  • Arbeta för att öka driftnettot bland annat genom att analysera energiavläsningar och komma med energieffektiviserande åtgärder.
  • Rondering av fastigheter.
Din profil

För att trivas som fastighetstekniker hos Catena tror vi att du tilltalas av bredden i rollen. Du gillar att jobba praktiskt samtidigt som du uppskattar att få vara med och påverka både arbetssätt och utveckling av fastigheter. För att ta dig runt bland fastigheterna behöver du körkort.

Då rollen innebär många kontakter tror vi att du är du en social person som stormtrivs med stora kontaktytor. Du värderar relationen med både kunder och samarbetspartners högt och har en förståelse för vikten av engagemang och långsiktiga relationer kopplat till affären.

Tack vare din nyfikenhet är det naturligt för dig att hitta lösningar på problem och du tycker det är spännande med tekniska utmaningar. Om du dessutom har ett gediget intresse för teknik och fastigheter kan det här vara helt rätt tjänst för dig!

I en roll som fastighetstekniker är det bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta praktiskt med fastigheter och ser detta som en möjlighet att bredda dina kunskaper. Du har en övergripande kunskap inom ventilation, värme, kyla och el och en allmän förståelse för fastighetsteknik i stort. Kanske arbetar du idag med fokus på något av nämnda områden och vill utvecklas inom något annat.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Catena AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag, som på ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien. Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategisk placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde. Catena är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Midcap.