Ekonomiassistent till ett attraktivt bolag, Mölnlycke

Ekonomiassistent till ett attraktivt bolag, Mölnlycke

Vi söker dig student, som vill utvecklas som ekonomiassistent, till ett attraktivt bolag.

Vill du få relevant praktisk arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter såsom leverantörsreskontra med möjlighet att utvecklas? Då erbjuder vår attraktiva kund som verkar i en internationell miljö dig möjligheten att växa in i rollen som ekonomiassistent. Kundföretaget finns i Mölnlycke med bra kommunikationer.

Vi söker nu på uppdrag av vår kund en student som vill arbeta på deras ekonomiavdelning och vill bli en del av ett mindre team. Konsultuppdraget startar omgående och varar initialt över sommaren. Behovet av en extra resurs är långsiktigt och du får möjlighet att växa tillsammans med företaget som ekonomiassistent. Du förväntas kunna arbeta extra parallellt med studierna under terminen samt under lov. På sikt kan det finnas möjlighet till anställning efter avslutad examen. En möjlighet du inte vill missa!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent:
 • Kontering leverantörsfakturor
 • Lägga upp nya leverantörer
 • Boka in- och utbetalningar
 • Skapa utbetalningsfiler
 • Avstämning bank
 • Kontroll fastnade fakturor
 • Utlägg och reseräkningar
 • Skanna leverantörsfakturor och påminnelser
Kvalifikationer och erfarenhet:

Här söker vi dig som studerar ekonomi på universitetet eller YH och har ett par år kvar till examen. Rollen passar dig som har ett stort intresse för siffror och trivs med att ge det lilla extra. Ditt stora engagemang innebär att du vill förstå verksamheten och tillsammans med teamet driver arbetet framåt. Du är strukturerad och har förmågan att arbeta effektivt.

Personliga egenskaper:

Då du kommer ingå i ett mindre väl sammansvetsat team är det viktigt att du prioriterar samarbete högt och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi söker dig som behärskar svenska flytande och även känner dig trygg med engelska. Uppdraget kräver att är du en god användare av Officepaketet och meriterande är om du har arbetat i något ekonomi-, eller affärssystem tidigare.

Om Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jenny Österberg på telefon +46 739 427 480 alternativt på jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, student, accountant, ekonomistudent
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)