Kökssäljare Beijer Mölnlycke

Kökssäljare Beijer Mölnlycke

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Beijer Mölnlycke söker därför efter en kökssäljare att komplettera säljteamet med. Är du en driven och engagerad säljare med intresse av kök- och interiörförsäljning? Trivs du i en säljroll där fokus ligger på att skapa långsiktiga och utvecklande relationer? Missa då inte denna chans - sök nu för att bli en del av Team Beijer!

Som Kökssäljare på Beijer arbetar du huvudsakligen med försäljningsutveckling av kök och även interiöra delar (garderob, fönster mm) mot företagskunder samt konsumenter. Det dagliga arbetet präglas av mycket kundkontakt och nära samarbete med övriga proffssäljare.

Arbetsuppgifter:
  • Designa, rita och sälja interiörlösningar, både mot företagskund och konsument
  • Ge professionella råd kring val och användning av produkter
  • Proaktivt försäljningsarbete utanför filialen
  • Order, offerthantering & uppföljning
  • Ansvar för hela varuflödet inkl eventuella garantiåtaganden
  • Säkerställa att varor som kund har beställt levereras tillkund enligt offert
Vem är du?

Vi söker dig med ett starkt driv och intresse för köksförsäljning. Köksinriktningen är något du trivs med och har en motivation för. Har du kompetens i övrig interiör såsom fönster eller likande är detta en stor fördel. Du ser en utmaning i varje möjlig affär, är kommunikativ, lätt för att skapa ett förtroende hos kunden och har ett stort lösningsorienterat sinne. Egenskaper du besitter är resultatinriktad, positiv, flexibel, prestigelös och duktig på att etablera goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor där du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete inom kök.

Vad erbjuder Beijer?

Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna samt lyfta upp våra hjältar ute på filialerna. Proffssäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare.

Teamet:
Du kommer bli en del av ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Du kommer att rapportera till Säljchefen. Placeringsort Mölnlycke.

För frågor om tjänst eller process kontakta Denise Nilsson HR Specialist, denise.nilsson@beijerbygg.se
Varmt välkommen till oss!

Sökord: Kök, inredning, interiör, köksförsäljning, region, försäljning, innesäljare, innesälj, kundportfölj, kundansvar, företagssäljare, proffsäljare, inköp, order, leverans, offert, byggmaterial, rådgivning, retail, regional sales responsible

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.