Svetsare till Härryda Mekaniska Verkstad!

Svetsare till Härryda Mekaniska Verkstad!

Är du en svetsare med mångårig erfarenhet inom området och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Vill du ingå i ett team med härlig sammanhållning och längtar efter att ha kul på jobbet? Då ska du söka tjänsten som svetsare till vår kund Härryda Mekaniska Verkstad i Härryda!

Om tjänsten
Som svetsare arbetar du på en trevlig arbetsplats full av goa kollegor! Du är självgående och arbetar utifrån detaljritningar som utgår företagets kunder och deras behov. Du kommer att arbeta med tig-svetsning, mig-svetsning samt mag-svetsning. Vidare kommer du att arbeta med stål, aluminium samt rostfritt stål. Ditt arbete handlar om att rigga detaljer och du arbetar även med att bocka plåt. Härryda Mekaniska har en bred kundbas och arbetar med en mängd olika maskiner - detta betyder att du har ett varierat arbete och möjlighet att lära dig nya färdigheter.

I din roll som svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Arbete utifrån detaljritningar
  • Tig-svets, Mig-svets samt mag-svets
  • Kantpressning
Om dig
Vi söker dig med tidigare och gedigen erfarenhet av arbete som Svetsare. Du känner dig tillräckligt bekväm för att kunna ta dig an vidare arbete inom detta. Du behärskar svenska i tal och skrift och har inga svårigheter med att kunna ta instruktioner. Meriterande är om du har motviktstruckkort (B1).

Vidare ser vi att du är självgående, initiativrik och öppensinnad. Du kommer att befinna dig på en arbetsplats där vem som helst välkomnas - oavsett kultur, religion, sexuell läggning eller kön.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av arbete som svetsare
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Härryda Mekaniska Verkstad
Härryda Mekaniska Verkstad startade år 1973, men bytte ägare och bolag 2003. Idag drivs företaget av Conny Kristiansen, Patrick Nilsson, Magnus Lindberg och Oscar Bergendahl. Företaget har 20 anställda och ibland inhyrda konsulter. Tillsammans har vi ca 170 års arbetslivserfarenhet.
Verkstaden är känd för att leverera detaljer av hög kvalitet, inga detaljer lämnas åt slumpen.

Verkstaden har också stor flexibilitet. Eftersom det inte görs serieproduktion i större utsträckning kan maskinerna snabbt riggas om till nästa jobb. Med en ny effektiv fräsmaskin är vi väl utrustade för längre serier. Vi utför också reparationsarbeten av olika slag.

Med många års erfarenhet av prototyptillverkning är det en självklarhet att erbjuda kunden hjälp för att uppnå bästa resultat på detaljer som är komplicerade, eller inte helt färdigkonstruerade.
Företaget är sedan 2016 certifierad enligt ISO 9001 och miljö 14001.

Om anställningen
Tjänsten som Svetsare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Härryda Mekaniska.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svetsare, Svetsning, Heidenhain, Produktion, Industri, Mekanik, Svarv, Fräs, Svets, Programmering, Härryda, Härryda Mekaniska, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 mars (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.