Enhetschef till Funktionsstöd på 60%

Enhetschef till Funktionsstöd på 60%

Har du tidigare arbetat som enhetschef inom social omsorg och söker ett kortare utvecklande uppdrag på 60%? Har du mycket god kompetens av att leda verksamhet och personal? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu en enhetschef till verksamhetsområdet Funktionsstöd till vår kund inom offentlig sektor. Funktionsstöd omfattas av gruppbostäder, servicebostäder, korttidsboende, daglig verksamhet och kontaktpersoner/ledsagare/avlösare. Inom verksamheten finns åtta enhetschefer och du kommer att rapportera till verksamhetschef.

Som enhetschef inom Funktionsstöd ansvarar du för ledning, planering och uppföljning av verksamheten. Du har personal- verksamhet-budget och arbetsmiljöansvar. På ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar du medarbetarnas kompetens samt skapar delaktighet och engagemang i verksamheten. Vidare ingår du i Funktionsstöds ledningsgrupp och ska tillsammans med verksamhetschef bidra till verksamhetens måluppfyllelse och utveckling.

Om dig
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning på social omsorg/socionom, beteendevetenskap, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är meriterande om du tidigare har lett legitimerad personal samt om du har utbildning inom ledarskap och/eller värdegrundsarbete samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Vi förutsätter att du har B-körkort, god datorvana, god ekonomisk medvetenhet, har vana av dokumentation och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Har goda kunskaper i svenska och god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
  • Har förmåga att hålla dig ajour med vad som händer inom verksamhetsområdet.
  • Förstår värdet av att samverka för att nå goda resultat
  • Har ett stödjande ledarskap och en förmåga att entusiasmera medarbetare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Enhetschef är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader i en omfattning på 60%. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Isabell Josefsson på 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Enhetschef, chef, offentlig sektor, Fuktionsstöd, Göteborg, Adecco, vård och omsorg, personalansvar, budgetansvar
Mer info
Kontaktperson Isabell Josefsson
Telefon 08-100500
Område Härryda
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.