Butikssäljare Byggvaruhandel PMG/BOLIST

Butikssäljare Byggvaruhandel PMG/BOLIST

Vi är

Vi är en
byggvaruhandel i Landvetter som nu söker en ny medarbetare till kassan. Vi jobbar främst med byggvaruhandel men har även en verkstad för plåt, metall m.m.
PMG som är bolagets namn är grundat på 60talet och har sedan dess varit familjeägt, så även nu. Allt eftersom att Landvetter växer gör även vi det och har på senare år fördubblat ytan på butiken och utökat vårat varusortiment. Nu söker vi en driven och social medarbetare som vill vara med och ge våra kunder en bra service och upplevelse.Vem är du

Din bakgrund
kan variera men meriterande är om du är allmänt tekniskt kunnig och/eller har erfarenhet av en liknande roll eller bransch. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Engagemang, nyfikenhet och intresse är exempel på egenskaper som vi uppskattar.

Vi söker dig
som är serviceminded och gillar ett varierande jobb, har en positiv inställning och högt kundfokus. Du är också en person som har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta tätt i team och självständigt. Det är viktigt att du brinner för service och försäljning och vi se även att du är driven och ansvarsfull.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer
att vara kassatjänstgöring, försäljning inne i butiken och varuexponering. Du kommer även att ha hand om beställningar och en del paketutlämning.

Du kommer att
arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ och vill vara med på vår resa att utveckla butiken mot nya framgångar. Arbetstiderna är 09:00-18:00 måndag-fredag och lördagar förekommer.

Svenska i tal
och skrift är ett krav.

Tjänsten är
tillgänglig och tillsätts när vi hittat rätt person.
Mer info
Kontaktperson LASSE ODENMAN
Email Mejla LASSE ODENMAN
Område Härryda
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (57 dagar kvar)