Produktionsmedarbetare /hack/Köttberedning/paketering

Produktionsmedarbetare /hack/Köttberedning/paketering

Produktionsmedarbetare /hack/Köttberedning/paketering

Arbetsuppgifter:
Huvudsakligen sedvanliga operatörssysslor som bl.a. innefattar arbete vid maskin, hack-körning, övervakning, blandning, uppvägning av produkter, kvalitetskontroll, leveranskontroller, påfyllning av material, packning etc. Arbetsuppgifterna kan innebära tunga lyft.

Kvalifikationer:
Du som söker trivs i produktionsmiljö och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av produktion av livsmedel. Du är driven, noggrann och har inget emot att hugga i där det behövs. Du har god fysik och klarar av fysiskt krävande arbetsuppgifter. Har du truckkort är det också ett plus.

Som person har du lätt för att samarbeta och har en positiv inställning. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén i ditt arbete. Det är också viktigt att du är flexibel.

Ansökan: Ange referens Produktion/Hack/Köttberedning/Paketering 2002

Vi tar emot ansökan vi a e-post: jobb@karlssonschark.se

Arbetsgivare: Härryda Karlsson Chark, Industrivägen 4B, 438 92 HÄRRYDA

Urval och intevjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om arbetsgivaren

Herbert Karlssons Charkuterifabrik grundades år 1918 och har sedan start levererat högklassiga charkuterier gjorda på äkta råvara med traditionella recept och ett gott hantverk. Idag, 102 år senare, gör vi det oavsett om det gäller kött- eller växtbaserade livsmedel – ett måste om vi vill vara en del av vardagen. Helt enkelt riktig mat. För alla. I och med vår starka tillväxtkurva söker vi nu dig som vill vara en del av vår personalstyrka i fabriken. All produktion sker i våra fabriker i Härryda, strax utanför Göteborg. Förra året omsatte vi 75mkr, vill du vara med oss på resan mot vårt nästa mål?

Vi på Karlssons Charkuterier lägger stor vikt vid att arbeta långsiktigt och ansvarsfullt. Allt kött i vår produktion är svenskt och föds upp och slaktas i närområdet. Att använda svenskt kött bibehåller en öppen landsbygd och skapar arbetstillfällen i Sverige. Det minskar transporterna samt värnar om den svenska djurhållningen. De relationer vi har med leverantörer och samarbetspartners går många gånger flera decennier bak i tiden och bygger på ömsesidig respekt och förtroende. Det ger oss en kontroll och närvaro som i många avseenden är ganska unik. Dessutom är vi noga med att alla våra produkter skall hålla högsta kvalitet. Det gör vi genom att hålla oss till våra familjerecept och beprövade tillverkningsmetoder.