Hoppa till innehåll

Maximera potentialen som Produktionstekniker hos Nordhydraulic!

Söker du en spännande möjlighet att utvecklas och accelerera i en produktionsteknisk miljö? Drivs du av att skapa och optimera produktionsprocesser med högteknologiska produkter? Vill du vara en del av ett företag som är i ständig tillväxt och samtidigt ha nära till naturen? Då är det här din chans!

Om tjänsten

Nordhydraulic befinner sig i en spännande tillväxtfas och är nu på jakt efter en engagerad produktionstekniker som kommer att spela en avgörande roll i deras fortsatta framgångssaga. Du kommer att få de bästa förutsättningarna att komma igång eftersom du kommer att ha en erfaren produktionstekniker som mentor och guide.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord, och alla frågor om tjänsten bör riktas till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionstekniker kommer du att vara ansvarig för att utveckla och förbättra Nordhydraulics produktionsprocesser. Ditt arbete kommer att omfatta att skapa nya processer, välja lämplig utrustning och metodik, utforma instruktioner, genomföra kvalitetskontroller, hantera materialflöden, utföra riskanalyser och utbilda våra produktionsmedarbetare. Ditt dagliga arbete kan också inkludera granskning och godkännande av ritningsunderlag, tekniska dokument och kundkrav. Produktionsteknikern har en viktig roll när det gäller att lösa kvalitetsproblem i produktionen, och du kommer att använda dataanalys för att föreslå och implementera förbättringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta
  • Utveckla underlag för provutrustning och hjälpmedel
  • Genomföra risk- och värdeflödesanalyser
  • Arbeta med LEAN och 5S för att effektivisera arbetsprocesser
  • Upprätta 8D-rapporter vid incidenter
Vi söker dig

Med rätt kompetens och passion för att ta produktionen till nästa nivå. Om du har en utbildning inom produktionsteknik eller maskinteknik på högskolenivå, grundläggande kunskaper inom hydraulik, montageteknik och automation, samt förmågan att noggrant tolka och förstå ritningar, då är du den vi letar efter.

Erfarenhet av Office-paketet och kunskap om affärssystem är meriterande, särskilt om du har tidigare erfarenhet av monitor eller SAP. Vi värdesätter även dina personliga egenskaper, som din analytiska och metodiska läggning, din förmåga att lösa problem och komma med innovativa lösningar, och din förmåga att trivas och arbeta effektivt i team. Goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift, är viktiga för att kommunicera effektivt.

Om du dessutom har ett körkort, då kan du vara den perfekta kandidaten för att stärka vårt produktionsteam. Slå dig samman med dem och hjälp oss att forma framtiden för produktionsteknik hos Nordhydraulic!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Schölander

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Nordhydraulic logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 nov. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Hanna Schölander
Email

Om arbetsgivaren

Nordhydraulic AB utvecklar och tillverkar hydrauliska ventiler sedan 50år tillbaks. Kunderna är världsledande företag inom mobil hydraulik. Nordhydraulic ingår sedan 2008 i den tyska HYDAC-koncernen med ca 9500 anställda i 50 olika företag runt om i världen. Vi är idag ca 180 anställda och finns i Kramfors som är beläget i vackra Höga kusten.
https://www.nordhydraulic.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb