Hoppa till innehåll
Edmolift logotyp

Redovisningsekonom till Edmolift i Härnösand!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Edmolift befinner sig på en expansionsresa. Deras omsättning ökar och de bygger ut deras produktionslokaler för att öka produktionskapaciteten och höja automationsgraden. Edmolift växer - och därför söker vi nu deras nästa redovisningsekonom till huvudkontoret i Härnösand.
Bli en del av Edmolifts team och var med på resan mot framtidens materialhantering!

Arbetsbeskrivning


Som redovisningsekonom hos Edmolift kommer du att ha en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av deras ekonomiska redovisning. Dina arbetsuppgifter inkluderar:
 • Leda arbetet med den löpande redovisningen
 • Ansvara för löpande avstämningar
 • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut inklusive koncernredovisning
 • Delta i budgetprocessen, upprätta prognoser och analysera nyckeltal och likviditet
 • Stötta våra dotterbolag i redovisningsfrågor
 • Upprätta momsdeklarationer
 • Stötta beslutsfattare med ekonomiska underlag
 • Aktivt arbeta med utveckling av processer och rutiner på avdelningen
Vem är du?
 • Vi söker dig med erfarenhet inom ekonomi och redovisning samt relevant utbildning. Du kanske har arbetat som redovisningskonsult eller haft en liknande roll tidigare.
 • Goda kunskaper i Excel är ett krav.
 • Du kommunicerar tydligt både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.
Som person är du noggrann, trygg i din roll och prestigelös. Du har en god organisatorisk och analytisk förmåga och är van vid ett högt tempo. Du trivs med att hantera både enklare och mer komplexa arbetsuppgifter inom ditt område. Du har möjlighet att påverka och driva förändring och vi erbjuder en dynamisk miljö där du arbetar nära verksamheten.

START: 1a september
OMFATTNING: Heltid
STAD: Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

#Edmolift #Redovisningsekonom #Redovisning #Ekonomi #Härnösand

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Edmolift logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!