Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Stora Coop Härnösand - Säljare, Avdelningsansvar Frukt & Grönt

Ansök nu

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!

Vi söker en säljare med avdelningsansvar frukt och grönt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och innebär i huvudsak i samråd med säljchef ansvara för varutområde frukt och grönt.

I din roll som avdelningsansvarig ansvarar du för att kunderna möter en fräsch välskött butik med ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som avdelningsansvarig krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som säljare med avdelningsansvar arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom frukt och grönt. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet av branschen, varuområdet och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Du är lyhörd för trender i matkultur, vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken. Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder.

Vi är en stor organisation med många butiker. Det innebär att det också finns många möjligheter att vidareutvecklas. Om du vill och har potential kan du växa med oss!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.


Frågor och facklig kontak t

Stormarknadschef, Frida Kempe, 0611-251 61
Handels, Mattias Rustan 076-724 7665

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord, vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare