Hoppa till innehåll
Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Härnösand logotyp

Bilbolaget i Härnösand söker Personlig Servicetekniker

Ansök nu
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Bilbolaget söker en Personlig Servicetekniker till vår verkstad i Härnösand. Tjänsten innebär ett intressant arbete, och för rätt person goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter. Några års erfarenhet är meriterande. Det är viktigt att du delar våra grundläggande värderingar, som till exempel att kunden är vår största tillgång.

Som Personlig Servicetekniker kan du påverka din arbetsdag och bestämma hur du ska ta hand om dina kunder och deras önskemål på bästa sätt. Syftet med Personlig Servicetekniker är att skapa största möjliga trygghet för kunderna genom att de kontaktar sin tekniker direkt, inga mellanhänder. Hos oss på Bilbolaget kommer du som Personlig servicetekniker arbeta i team tillsammans med en kollega istället för enskilt på din verkstadsplats och ni får stöd från våra verkstadscoacher, administrativa personal samt resurstekniker.

Vi söker dig som:
  • Har fordonsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
  • Arbetar bra självständigt men också värdesätter samarbete med kollegor
  • Är nogrann, positiv och serviceinriktad
  • Har B-körkort
Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Jonas Norberg på jonas.norberg@bilbolaget.com eller på 0611-52 10 20.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare