Geotekniker till Sweco i Härnösand!

Geotekniker till Sweco i Härnösand!

Vill du utvecklas tillsammans med en av de ledande aktörerna på marknaden och bli en del av ett härligt gäng kollegor? Hos Sweco får du ta vara på ditt engagemang och intresse inom geoteknik genom spännande uppdrag, tydliga mål och ledarskap. Sök redan idag! Urval sker löpande.
Arbetsuppgifter

Som geotekniker på Sweco kommer du att arbeta med olika typer av geotekniska utredningar av varierande komplexitet. Utredningarna kan t.ex. handla om förberedelser inför byggnationer där du analyserar marken utifrån fältgeoteknikernas provtagning. Det kan även handla om projekt kopplade till väg-, bro- och järnvägsbyggnationer liksom utredningar där marken är i rörelse.

Du kommer till exempel att:

  • Hantera och utvärdera fältdata
  • Skriva utredningar och tekniska beskrivningar
  • Planera fältinsatser och utvärdera
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Är utbildad civilingenjör inom väg och vatten alternativt ingenjör med inriktning mot geoteknik
  • Har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Meriterande om du har:
  • Erfarenhet av geoteknik i tidigare roll eller likvärdig tjänst
  • Har B-körkort

För den här rollen lägger vi stort vikt vid din personliga lämplighet. Som person bör du vara flexibel i ditt arbetssätt, ha god sammarbetsförmåga samt ha ett resultatinriktat mindset.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Järnvägsgatan 2, Härnösand

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se