Senior Redovisningskonsult

Senior Redovisningskonsult

Y-Ekonomi startades 1994 och har vuxit stadigt sedan starten. För närvarande arbetar 11 kollegor på kontoret i Härnösand och år 2016 förvärvades bolaget av Hushållningssällskapet Västernorrland och har som målsättning att vara ett resursstarkt företag med hög service- och kunskapsnivå gentemot sina kunder som är små företag. 

Y-Ekonomi erbjuder företagsservice med löpande redovisning, momsdeklarationer, bokslut och deklarationer och kunderna finns inom olika företagsformer och inriktningar, i huvudsak jord- och skogsbruk, men också t ex åkeri och hantverk.

Y-Ekonomi rekryterar nu en senior Redovisningskonsult till kontoret i Härnösand. Välkommen med din ansökan!

För mer information om Y-Ekonomi, vänligen besök www.yekonomi.se


Dina arbetsuppgifter

Y-Ekonomi har en nära relation till sina kunder och du kommer ha ett eget kund- och uppdragsansvar. Hos oss är du en självständig rådgivare för kunderna och tillsammans med dem utvecklar du deras verksamheter.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Bokslut och inkomstdeklarationer
  • Löpande redovisning
  • Rådgivning
  • Upprättande av årsredovisningar
Din profil

Du som söker har en bakgrund inom redovisning och behärskar avstämningar, rapportering, årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och rådgivning. 

För att lyckas i rollen:

  • är du en självgående, strukturerad och stresstålig person och du har god samarbetsförmåga.
  • har du flerårig erfarenhet av arbete med främst beskattning av enskild firma.

Erfarenhet från redovisning av jord- och skogsbruk är meriterande, likväl erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå.

Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Körkort B och tillgång till egen bil är krav.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2022-19-19-. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.yekonomi.se
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se