Handläggare inom kundärenden

Handläggare inom kundärenden

Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Kontaktcenter är du en viktig länk mellan allmänheten och organisationen i det dagliga arbetet och framförallt i samband med störningar i infrastrukturen. Du tar emot och besvarar frågor via telefon och ärendehanteringssystem - främst gällande väg- och järnväg. I rollen förväntas att du bemöter Trafikverkets kunder på ett professionellt sätt och hanterar de ärenden som kommer in genom att agera informativt, rådgivande och stödjande.

I vårt pågående utvecklingsprojekt har vi infört ett nytt arbetssätt som innebär fördelning av ärenden till segment. Vi söker därför dig som har blick för struktur och prioritering av ärenden. Du är van vid att arbeta i system och använder dem som självklara verktyg i det dagliga arbetet. Då vi är mitt inne i utvecklingsprojektet så är det viktigt att du kommer in med en nyfikenhet och vilja att bidra till utvecklingen.

Kontaktcenter är bemannad dygnet runt årets alla dagar. Denna tjänst avser dagtid med fast arbetstid men skifttjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer
Vem är du?

Du brinner för kundmötet och har ett högt servicetänk samtidigt som du kan kommunicera på ett förtroendefullt sätt. Du är självgående och initiativrik, med förmåga att driva och lösa de frågor som uppstår. Arbetstempot är stundtals högt, därför är det viktigt att du har förmåga att prioritera och fokusera på rätt saker i stressiga situationer.

Vi söker dig som
  • har arbetat inom kundtjänst/support eller med annan kundärendehantering både via telefon och i ärendehanteringssystem
  • har erfarenhet av en roll som ärendefördelare
  • har avslutad treårig gymnasieutbildning
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av ärendehanteringssystemen LIME eller TRISS
  • har arbetat och hanterat ärenden i sociala medier.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners - men framförallt nära medborgare och näringsliv.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-11-27

Upplysningar

Rekryterande chef Johan Bodin
0101231088

ST Pierre Karlsson
0101236444

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441

SACO Lennart Staberg
0101236506
Mer info
Kontaktperson Johan Bodin
Telefon 0101231088
Område Härnösand
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.