Platschef Anläggning, Norrland/Härnösand

Platschef Anläggning, Norrland/Härnösand

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter nära 9 miljarder kronor.

Arbetschefsgruppen i Härnösand består av ungefär 35 medarbetare som tillsammans driver anläggningsprojekt på olika orter utmed Norrlandskusten och inlandet.

Om tjänsten

Som platschef på Svevia kommer du ha en central roll och ansvara för att leda, driva och styra anläggningsprojekt. I rollen ingår bland annat:
  • Ansvar för resultat i projekt avseende tid, kostnad och kvalitet
  • Ansvar för produktionsstyrning i projekt
  • Ansvar för att projekt utförs enligt kontraktshandlingar och Svevias riktlinjer och krav
  • Löpande uppföljning av projektdokumentation såsom dagbok, underrättelser och ÄTA-hantering
  • Ekonomiarbete i samarbete med projektingenjör
  • I ditt arbete med projektuppföljning ingår dagliga kontakter med medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta
  • Personalansvar kan förekomma
Du rapporterar till Entreprenadchef och du driver projekt tillsammans med arbetsledare, projektingenjör, mättekniker och erfarna yrkesarbetare.

Vem är du

Vi söker dig som arbetar som Platschef eller motsvarande roll i anläggningsverksamhet och har flera års erfarenhet av att driva anläggningsprojekt. Du har erfarenhet av betongprojekt och meriterande är tidigare arbete med broprojekt. Som person är du en entreprenör som värderar att sätta säkerheten först. Du har god planeringsförmåga och ett strukturerat arbetssätt, sätter upp mål och följer upp resultat. Som ledare är du engagerad och kan ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och underentreprenörer. För oss är det viktigt att du har ett utvecklat affärsmannaskap och en professionell framtoning som inger förtroende, vilket leder till långsiktiga relationer med såväl kollegor som kunder och samarbetspartners.

Meriterande är bygg/anläggningsteknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis ledarskaps- och samarbetsförmåga. B-körkort ser vi som en nödvändighet då våra projekt är förlagda runt om i regionen och rollen medför resor inom ramen för arbetschefsgruppens upptagningsområde som är Västernorrland, Jämtland och Hälsingland.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

På Härnösandskontoret finns ett härligt gäng med stor kunskap, hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan

Vill du dela väg med oss? skicka in din ansökan så snart som möjligt och före den 25 november. Urval och intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Magnus Skoglund på 0611-44224. Våra fackliga företrädare nås via växeln, 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering eller rekrytering.
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 2 100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och Norge och vi omsätter 8,3 miljarder kronor. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg.