Entreprenadingenjör Härnösand

Entreprenadingenjör Härnösand

Entreprenadingenjör med fokus mot inköp till Härnösand

Till vår anläggningsverksamhet i Härnösand söker vi nu en entreprenadingenjör som tycker om inköp.

Tjänsten

Som entreprenadingenjör fungerar du som länken mellan arbetschefen och våra arbetsplatser inom arbetschefsområdet. Du arbetar även tillsammans med arbetschefen vid planering av nya uppdrag. Detta inkluderar projektens alla skeden med arbetsuppgifter inom t.ex. marknadsföring, kalkylering, överföring från kalkyl- till produktionsskede, ekonomisk uppföljning, tidsplanering, projektplaner, personalplanering med mer.

Det ingår även i tjänsten att hålla sig uppdaterad om kapacitets- och kostnadsutveckling, teknik och normallägen - "best practice" - inom branschen.

Som entreprenadingenjör kommer du rapportera direkt till arbetschefen och ingå i dennes stab och ledningsgrupp.

Inköps fokus:

Inom inköp ser vi följande arbetsuppgifter:
  • Kontakta företag/Leta tänkbara leverantörer och underentreprenörer till våra projekt
  • Ta in kalkylpriser när vi räknar på projekt
  • Handla upp leverantörer/underentreprenörer till våra arbeten som tex VA-entreprenörer, väg- och brokonstruktörer, stensättare och maskinföretag mm.
  • Teckna avtal med leverantörer/underentreprenörer
  • Registrera avtal i Svevias avtalsdatabas
  • Coacha och hjälpa våra platschefer att beställa på rätt sätt
  • Upprätta en inköpsplan för varje projekt tillsammans med respektive platschef
  • Följa upp inköpen ute i våra pågående projekt
Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och erfarenhet från entreprenadbranschen. Exempelvis har du erfarenhet av arbete som kalkyl- eller anbudsingenjör, inköpare eller kommer från en liknande roll i ett annat företag. Som person är du driven, ser affären, och tar initiativ till att hitta nya möjligheter och lösningar. Körkort och god datavana är ett krav.

Du måste också ha en god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt, vara flexibel och kreativ samt agera på ett affärsmässigt sätt. Våra värderingar är viktiga för oss och vi vill att du lever upp till dessa; Affärsmässig, Nytänkande, Trovärdig och Omtänksam.

Dela väg med oss
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister.

Vi strävar alltid att hitta rätt person som passar in hos oss. Då tror vi att du stannar kvar och utvecklas med gruppen.

Se detta som din chans och möjlighet att påverkar byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretagen vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Ansökan
Har du vad som krävs och är redo att bli en del av Sveriges största anläggningsföretag? Sök till oss.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår arbetschef Magnus Skoglund, 0611-442 24. Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 aug (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!