Värdetransportör - Loomis Härnösand

Värdetransportör - Loomis Härnösand

Nu söker vi för Loomis räkning en värdetransportörer till Härnösand! Vill du ha ett självständigt och omväxlande arbete? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Loomis är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i deras verksamhet är att på ett tryggt, säkert och effektivt sätt hantera kontanter och värdeförmål som finns i samhället. Loomis har idag 1200 medarbetare och finns på 15 orter i landet och har som mål att präglas av mångfald.

Vi söker nu en person till Härnösand med start omgående. Du erbjuds ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som värdetransportör. Varje dag kommer du att förflytta kontanter och värdeförmål från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater. I arbetet ingår att hämta och lämna pengar, tömma serviceboxar samt ladda uttagsautomater hos våra kunder. Du är en representant för företaget och kommer att möta mycket kunder.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen, du blir direktanställd hos Loomis. Vi söker i första hand dig som har värdetransport- eller väktarutbildning. Har du endast väktarutbildning idag har Loomis möjlighet att utbilda dig.

Detta söker vi:

För att passa för denna tjänst är det viktigt att du är serviceinriktad. Vi tror att du är en social person med stort engagemang. Det är oerhört viktigt att du arbetar med hög etik och moral samt att du är mycket noggrann. Du måste ha B-körkort samt tala och skriva svenska obehindrat.

Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både dag och kväll samt helger. Du kommer att bli anställd på deltid. Vår kund tillämpar personlighetstest som en del i urvalsprocessen. Tillträde till tjänsten är snarast. Vi arbetar löpande med urval och intervju så låter detta intressant, tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se