Systemutvecklare / Programmerare till kund i Härnösand

Systemutvecklare / Programmerare till kund i Härnösand

Vi söker nu dig som vill arbeta med ett digitaliseringsprojekt hos vår kund i Härnösand. Har du kompetens inom programmering och Big Data analys? Då har vi uppdraget för dig

Information om uppdraget:

Vår kund är ett kommunägt företag i Härnösand och de söker nu en konsult som skall arbeta med ett digitaliseringsprojekt. Företaget är verksamt inom fjärrvärme, fastighetsrenhållning och återvinning, vatten och avlopp, elnät, vindkraft, biogasproduktion, fordonsgasstation, bredband och laddinfrastruktur.

Som konsult blir du anställd av StudentConsulting och arbetar för vår kund med placeringsort Härnösand. Du kommer att arbeta med ett digitaliseringsprojekt som just nu startas upp. Här kommer du att arbeta med programmering, AI och Big-Data analyser. Du kommer att analysera och visualisera data kopplat till företagets affärsområden.

Du ska utifrån befintlig data skapa och utveckla modeller för simulering och optimering. Detta för att skapa effektiva arbetsflöden och nya kundlösningar.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Inledningsvis anställs du på 6månader men goda chanser till förlängning och direktanställning hos kund finns förutsatt att ni trivs med varandra. Arbete vardagar mån-fre kontorstider. Projektet startar 2018-10-22 eller enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har en avslutad universitetsutbildning eller motsvarande kunskap från tidigare arbetslivserfarenhet. Vi ser utbildning som meriterande men ej ett krav. Du har erfarenhet av programmering inom något vanligt förekommande språk t.ex. java, c-Sharp eller c++.

Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området. Kanske har du lärt dig mycket genom projekt du sysslat med på fritiden? Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har vana av att arbeta i projektform och duktig på att ta egna intiativ och söka information.

Vi arbetar löpande med urval och intervju och ambitionen är att tillsätta denna tjänst så snart som möjligt. Tveka därför inte om du är intresserad utan sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se