Serviceinriktad medarbetare till Bilbolaget

Serviceinriktad medarbetare till Bilbolaget

Det här är drömjobbet för dig som vill arbeta med personlig kundservice och merförsäljning i butik inom bilbranschen. Vi erbjuder dig en fot in på Bilbolaget - en av Norrlands ledande återförsäljare av person- och transportbilar.

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en kundtjänstmedarbetare för butiksarbete och kundmottagning mot arbetsplatsens verkstad på ett företag inom bilbranschen.
Bilbolaget ingår i koncernen Persson Invest och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. Bilbolaget säljer över 10 000 stycken nya och begagnade bilar i Norrland. De finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag - Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten.

Uppdraget pågår till en början i sex månader med start i början av augusti. För rätt person finns sedan möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är vardagar mellan 8:00-17:00. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos kundföretaget som konsult.

Arbetsuppgifterna består av att:
  • Svara på frågor rörande bilägande
  • Försäljning av reservdelar i butik
  • Ansvar för kassa och butik
  • Bokning av service- och verkstadstider
Detta söker vi:

För att trivas i denna tjänst är du en person som har bra struktur i ditt arbete och trivs med att ha många kontakter med kunder och kollegor. Du är bra på att planera samtidigt som du kan hantera det oväntade. Vi söker dig med minst gymnasieexamen och som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta med service. Erfarenhet av bilar & kundservice är en fördel men inget krav. Du bör vidare tala och skriva svenska flytande för att vara aktuell för denna tjänst.

Uppdraget avser täcka för ordinarie personal på föräldraledighet och förväntas pågå i minst ett år, med start i augusti. Arbetstiderna är vardagar mellan 8:00-17:00. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos kundföretaget som uthyrd konsult.

Bilbolaget strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Bilbolaget har valt StudentConsulting som samarbetspartner och önskar ej bli kontaktad av säljare från andra företag. Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att noga genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver dina tidigare erfarenheter och varför du är rätt person för denna tjänst ökar dina chanser i urvalsprocessen. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Ida Holmer på 070-376 03 79 eller ida.holmer@studentconsulting.com - Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com