Kundtjänstmedarebetare till Com Hem start 24/6

Kundtjänstmedarebetare till Com Hem start 24/6

Vill du arbeta i en modern och säljande miljö där kunden och kvaliteten står i centrum? Då kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete inom kundservice, teknik och försäljning hos vår kund som är placerad i centrala Härnösand!

Information om uppdraget:

Arbetet innebär att du ska:
 • Hantera inkommande samtal från befintliga kunder
 • Problemlösning av tekniska problem på ett professionellt och snabbt sätt
 • Proaktivt arbeta för att se över kundens behov
 • Att aktivt arbeta mot individuella och teambaserade mål
Utöver att hjälpa kunderna med deras ärenden, förväntas man att i alla kundsamtal se över befintliga abonnemang och erbjuda fler eller bättre tjänster utifrån kundens behov. Com hem tillämpar säljprovision samt bonus baserad på kundnöjdhet. Det finns inget tak på provisionen utan är du en högpresterare kan du tjäna riktigt bra utöver din fasta timlön enl. kollektivavtalet.

Tjänsten kommer att vara en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders provanställning. Du blir anställd av StudentConsulting men arbetar som uthyrd konsult. Öppettiderna hos kunden är vardagar 08.00-19.00, helger 09.00-18.00. Arbetstiderna är varierande dag, kväll och helg med fokus på kvällar och helger. Tillträde till tjänsten är måndag den 24/6.

Vår kund erbjuder en väl utformad grundutbildning under fyra veckor som varvar med teoretiskt och praktiskt arbete. Vidare arbetar vår kund med kontinuerlig uppföljning av ditt arbete för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas. Kommunikatörerna arbetar i sammansvetsade team som leds av engagerade Teamledare.

Vi tillämpar kollektivavtal från Unionen.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Fullständiga gymnasiebetyg
Meriterande
 • Tidigare erfarenhet av service eller försäljning
 • Van telefon som arbetsverktyg
 • Ytterligare språkkunskaper
Din profil
 • Serviceinriktad
 • Stresstålig
 • Målinriktad
 • Driven
 • Lagspelare
 • Hög arbetsmoral
Vi genomför intervjuer löpande så sök redan idag då platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren:

Com Hem finns till för att släppa loss kraften i vår infrastruktur, produkter och tjänster för att säkerställa den bästa möjliga digitala livskvaliteten i Sverige. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Den viktigaste parametern i vår verksamhet är kundnöjdhet, vilket mäts i NPS (Net Promoter Score), och vi tror att investeringar som ökar kundnöjdhet skapar långsiktig tillväxt och värde för våra aktieägare.

Svenska hushåll är digitala storkonsumenter och använder ungefär dubbelt så mycket datakapacitet som i andra delar av Europa. Samtidigt ökar hushållens efterfrågan med 40 procent från år till år.
Vårt nät når ungefär hälften av landets hushåll vilket gör oss till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi vill att alla människor över hela landet ska ha rätt förutsättningar för att släppa loss kraften i sina digitala liv på sina egna villkor.
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com