Intresseanmälan för tillfälligt arbete inom Hälso- och sjukvårdsområdet - Västernorrland

Intresseanmälan för tillfälligt arbete inom Hälso- och sjukvårdsområdet - Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning
I samband med coronavirusets (Covid-19) spridning har Region Västernorrland fått förfrågningar från privatpersoner som vill hjälpa till.

Coronavirusets spridning gör att det finns en risk att många medarbetare behöver vara hemma från jobbet samtidigt som patientinflödet kan bli mycket stort. Utifrån ett sådant scenario behöver Region Västernorrland säkerställa att det finns medarbetare som med kort varsel kan hoppa in och ersätta frånvarande personal eller förstärka utifrån ett ökat personalbehov.
Vi välkomnar tacksamt hjälp från dig som vill bidra med din kompetens och som vill göra skillnad.

Är du intresserad av att arbeta med oss lämnar du din intresseanmälan här. Du behöver inte kontakta verksamheter direkt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård kan komma att variera utifrån din kompetens, erfarenhet och rådande behov. Vi söker både dig som är färdigutbildad och dig som studerar inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Arbetstider är varierande och beroende på vilken verksamhet du kommer att jobba inom. Timanställning efter behov och utifrån dina förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Bifoga intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Om behov av din kompetens uppstår blir du kontaktad.

Vårt system kräver en bifogad fil vid din intresseanmälan, detta går tyvärr inte att förändra. Vi hoppas att du ändå anmäler ditt intresse, vi behöver verkligen dig och alla andra just nu. Finns inget CV kan du bifoga ett tomt dokument så löser vi det tillsammans med dig sen.
Mer info
Kontaktperson Ann Wiljelöf
Telefon 076-1180307
Område Härnösand
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.rvn.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)