Ekonomisk administratör till norrländskt företag

Ekonomisk administratör till norrländskt företag

Vi söker dig med ekonomisk bakgrund som är flexibel och strukturerad i ditt arbete. I denna roll kommer du att erbjudas värdefull arbetslivserfarenhet inom ekonomi och administration. Var snabb in med din ansökan då tjänsten kommer att tillsättas inom kort!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en ekonomisk administratör.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du efter 12 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomisk administratör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer främst att avlasta ekonomiansvarig med ekonomiska arbetsuppgifter. I rollen ingår även andra administrativa arbetsuppgifter så som posthantering, beställning av kontorsmaterial och så vidare.

I rollen ingår bland annat arbetsuppgifterna:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
  • Andra administrativa arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett familjärt team och ha ett nära samarbete med dina närmsta kollegor. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad och önskar ta nästa steg i din utveckling. Företagets kärnvärden är hållbart, mod, premium, tillsammans och inspirerande.

Vi söker dig som

Har en ekonomisk bakgrund, antingen via studier eller genom arbetslivserfarenhet. Du har arbetat i något affärssystem och har goda kunskaper i Office. Det är meriterande för tjänsten om du har goda kunskaper i Hogia.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför är du flexibel vilket de varierande arbetsuppgifterna förutsätter. Vidare är du strukturerad och självgående i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.