Servicetekniker till Norrland Park & Mark

Servicetekniker till Norrland Park & Mark

Är du händig och tycker om underhållsarbete och reparationer? Trivs du med fysiskt arbete utomhus? Längtar du efter att arbeta i ett familjärt och tight gäng? Då har du hittat rätt. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Norrland Park & Marks räkning en servicetekniker inom reparation och underhåll av yttre anläggningar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Norrland Park & Mark under sex månader. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norrland Mark & Parks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

På Norrland Mark & Park blir du en del av ett sammansvetsat gäng som ser fram emot att du ska komma på plats! Arbetstiderna kan komma att variera, framförallt gäller vardagar men det kan ibland förekomma arbete på kvällar och helger. Det kan även komma att innebära arbete på annan ort någon gång under året. Självklart kommer du erbjudas en introduktion som ny hos Norrland Mark & Park, allt för att du ska få de bästa förutsättningarna i ditt nya arbete.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos Norrland Park & Mark kommer du att arbeta mot cirka 52 stycken olika fastigheter, bland annat inom skolor och förskolor. Du kommer ansvara för att se till att exempelvis staket, stängsel, sandlådor samt lekutrustning som gungor och ruschkanor är väl fungerande. Du samarbetar med dina kollegor och räds inte för tunga lyft eller för att skruva utomhus i alla typer av väderlekar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Mindre reparationer och underhåll
  • Nybyggnationer av exempelvis altaner, friggebodar och växthus
  • Nymontage
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord, Natalie Lindwe
Storgatan 16
85230 Sundsvall

Vi söker dig som

Har likvärdig arbetslivserfarenhet och är en händig person som vet hur man hanterar alla verktyg i verktygslådan. Du har B-körkort som är ett krav för att du ska kunna transportera dig mellan dina olika uppdrag. Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna och kontakten med kunder kräver detta.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Norrland Park & Mark. Du har hög arbetsmoral och är flexibel i ditt sätt då arbetsuppgifterna varierar. Vidare är du utåtriktad och trivs bra med att samarbeta.

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Norrland Park och Mark är ett härnösandsbaserat företag som erbjuder service, byggnationer och vård av allt inom park och mark. Företaget har funnits sedan 2015 och är i dagsläget 11 anställda. Byggnationer av lekmiljöer, byggnationer av trädgårdsanläggningar, plattsättning, besiktning av utemiljöer och sprutsådd är en del av de serviceområden företaget erbjuder. Norrland Park och Mark arbetar till stor del mot skolor, dagis samt förskolor inom ovanstående områden.
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.