Montör till Härnösand / Västernorrland

Montör till Härnösand / Västernorrland

Som montör till Mockfjärds Fönster AB kommer du som egen företagare att ansvara för att montera fönster mot fast ersättning hos våra kunder. Vår säljkår förser dig med uppdrag.

Just nu söker vi montörer till Härnösand/ Västernorrlands distrikt.

Vem är du/ni?

Du/ni har ett befintligt företag, gärna mindre då vår kundkrets är främst privatpersoner som uppskattar direktkontakten med montageföretaget som utför den entreprenad kunden har beställt. Du är utbildad snickare eller med erfarenhet som motsvarar kunskapen. Du behärskar svenska språket korrekt i såväl tal som skrift. Som montör är du en viktig kontaktyta mot våra kunder då ni arbetar i kundens hem.

Som montör förväntas du vara Mockfjärds ansikte utåt hos våra kunder och är en avgörande del att vi har alltid har nöjda kunder, detta genom brandade arbetskläder och stripade bilar.

Vid våra montage förväntas du som montör jobba med "merförsäljning" i form av att marknadsföra Mockfjärds genom skyltar, beachflaggor med mera, ibland ingår även spridning av marknadsmaterial i närområdet av montaget. I arbetet ingår förutom grundmontage även efterarbeten vid behov, arbetet hos våra kunder sker genom vårt koncept "Mockfjärdsmontaget".

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten med kunden i fokus. För att lyckas bra som montör och montageföretag är ett gott samarbete med den lokala återförsäljaren och dess säljare mycket viktigt.

Hos Mockfjärds får du goda kollegor, en bra administrativ uppbackning från huvudkontoret, bra stöd från Mockfjärds montagecoach och regionchef, årligen träffas vi för både regional och nationell kickoff.

Välkommen till oss på Mockfjärds.

Sista ansökningsdag är 15 Oktober, intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför gärna omgående.

För mer information, kontakta: patrik.vacietis@mockfjards.se

Lyckas som montagepartner på Mockfjärds. https://mockfjards.se/karriar/montagepartner
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen