Ekonomiassistent till kund i Härnösand

Ekonomiassistent till kund i Härnösand

Dina arbetsuppgifter

Vår kund i Härnösand behöver nu förstärka sin personalstyrka med en ekonomiassistent. Kunden har sin produktion och sitt kontor beläget i Härnösand. Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande arbetsuppgifter:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Andra administrativa arbetsuppgifter
Meriterande är om du har erfarenhet av

* Hogia

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av ekonomiarbete, har du arbetat i ett företag med en produktion så är det ett plus. Vidare behöver du vara noggrann, ansvarstagande och strukturerad.

Anställningsomfattning
Tjänsten är på 80-100%.

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid, fast månadslön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Initialt blir du anställd av Kornboden Rekrytering & Bemanning. Uppdraget är långsiktigt och om allt fungerar bra så kommer du att bli övertagen av kund. Startdatum enligt överenskommelse men gärna under september månad.

Ansökan skickar du in på www.kornboden.se/ledigajobb, urvalet sker löpande så ansök redan i dag. Dock senast 2018-09-21. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter ser du nedan.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, Högakusten, ekonomi, Härnösand, bokföring
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)