Systemutvecklare

Systemutvecklare

Vi söker Systemutvecklare med arbetsplats i Härnösand. Arbetet innebär att fortsätta utveckla våra mjukvaror för information och underhåll. Huvudsakliga arbetsuppgifter är objektorienterad programmering i Delphi för Windows, Web, Cloud, iOS och Android mot relationsdatabas som Microsoft SQL Server och IoT-programmering.


Du är civilingenjör eller har någon annan form av datortekniskt inriktad högskoleutbildning. Gärna ett par års erfarenhet av systemutveckling i Delphi, Windows miljö och Web-utveckling. Meriterande är också kunskap inom C#, .net, Java, SQL, REST, JSON, iOS, Android, Molntjänster samt Embarcaderos utvecklingsmiljöer och hjälpmedel.


Nyutexaminerade med stort intresse för systemutveckling är även välkomna.


Vi sätter stort värde på Din analytiska förmåga samt tar för givet att Du har lätt att samarbeta med Din omgivning samt att Du är lyhörd för våra kunders krav. Vi uppskattar också Dig som förstår betydelsen av ett bra användargränssnitt.


Du erbjuds ett arbete med den senaste Windowstekniken i en expansiv bransch där det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och uppskattning av dina arbetsinsatser. Vi arbetar med korta beslutsvägar och erbjuder goda anställningsvillkor.
Mer info
Kontaktperson Hans Lundin
Email Mejla Hans Lundin
Område Härnösand
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.idus.se
Sista ansökningsdag 7 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idus är ett företag inom området dokumentation,
information och underhållsteknik. Bolaget
utvecklar och marknadsför mjukvaran Idus
Underhållssystem ett PC baserat informationssystem
för tekniska installationer. Vi expanderar i
Sverige och i övriga Europa med mjukvaran Idus
Underhållssystem.