Kvalitetsutvecklare

Kvalitetsutvecklare

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.
Om tjänsten

Arbetslivsförvaltningen har som målsättning att effektivt och med hög kvalitet bedriva verksamheterna vuxenutbildning, arbete och integration. Vi vill bidra till att våra deltagare utvecklas och får möjlighet till egen försörjning.

Hos oss finns personer som vill starta ett nytt liv i ett nytt land, yrkesväxla, nå personlig utveckling eller bara läsa en kurs i exempelvis engelska eller administration. Vi gör skillnad i människors liv och vi vill ha din hjälp att nå högsta möjliga kvalitet.
För att skolverksamheten ständigt skall utvecklas och förbättras behöver vi kunna identifiera problem- och förbättringsområden samt ha kunskap om olika angreppssätt och instrument för att bedriva ett systematiskt kvalitetsarbete.
Vi vill finnas till för eleverna när och där de behöver oss. Vi har därför startat en utvecklingsresa där vi utmanar oss själva i tankar kring var undervisningen bedrivs, hur den bedrivs och när den bedrivs. Allt för att kunna ge våra elever bästa förutsättningar för att lyckas. Du får en viktig roll i det arbetet och har stora möjligheter att påverka under resans gång.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att ta fram, följa upp, analysera och utvärdera vuxenutbildningens systematiska kvalitetsarbete i nära samarbete med rektor. Du arbetar både operativt och strategiskt och är ett konsultativt stöd till rektor.

Det innebär bland annat att du kommer att arbeta med kommunens och Vuxenutbildningens processer för verksamhetplanering, uppföljning och analys samt vara ett stöd till rektor och administration gällande kvalitetsarbete. Du kommer att ansvara för Vuxenutbildningens systematiska kvalitetsarbete. Du är ansvarig och har en samordnande funktion för det administrativa strategiska och systematiska uppföljningssystemet Hypergene.

Vidare ansvarar du, tillsammans med rektor, för att verksamheten drivs enligt gällande styrdokument och mot uppsatta mål, så att våra elever når goda kunskapsresultat och utbildningen håller hög kvalitet.

Du har ett samarbete med våra förstelärare inom vuxenutbildningen men det finns också möjlighet till samverkan och erfarenhetsutbyte med Skolförvaltningens kvalitets- och utvecklingsstrateger.

Tjänsten kräver ett stort eget ansvar.

Kvalifikationer

Du har relevant högskolexamen och erfarenhet av arbete med kvalitetsfrågor, gärna inom utbildning.
Du har goda kunskaper inom kvalitetsarbete, processarbete, IT och administration. Uppdraget kräver att du har ett strukturerat arbetssätt och kan prioritera och hålla tidplaner.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med vuxenutbildningsfrågor.
Som person är du positiv, lösningsorienterad, tycker om att samarbeta och att arbeta i en föränderlig verksamhet.

Övrig information

Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Startdatum: Efter överenskommelse dock senast 20210802

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet - i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Härnösands kommun
Hemsida https://www.harnosand.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (22 dagar kvar)