Arbetsledare inom fritid till Härnösands kommun

Arbetsledare inom fritid till Härnösands kommun

Är du en trygg ledare med positiv människosyn som också har erfarenhet från arbete med fritidsanläggningar? Då ska du söka tjänsten som arbetsledare inom fritid till arena Resursgruppens verksamhet i Härnösands kommun. Välkommen till teamet, skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Arbetsmarknadsarenorna inom Arbetslivsförvaltningen, Härnösands kommun möjliggör utveckling för deltagare som idag står utanför arbetsmarknaden av olika skäl. Arenorna är arbetsplatser anpassade efter individens behov och kompetens och ger förutsättningar till individen att utveckla sina kunskaper inom olika arbetsområden. Arenan Resursgruppen utför uppdrag till kommunens förvaltningar och bolag samt till föreningar. Målet för verksamheten är att deltagare ska gå vidare till öppen arbetsmarknad eller studier. Arenorna präglas av god arbetsmiljö, kvalitet och ett gott bemötande till samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att delta, handleda och stödja deltagare i utförandet av uppdragen inom område fritid.

Du planerar tillsammans med gruppen arbetet utifrån årstidsväxlingar;

Vinter - skidanläggningar
Vår - underhåll i anläggningarna
Sommar - grillplatser, havsbad, båtlivet
Höst - underhåll, förberedelse för vintersäsong

Du både planerar, prioriterar och kvalitetssäkrar uppdragen. Du instruerar på ett pedagogiskt sätt de olika arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för en god arbetsmiljö, att deltagare får säkerhetsinformation och att gällande regler för skyddsutrustning efterföljs. Det ingår också i rollen att följa upp verksamhetens resultat och mål.

Du kommer även att samarbeta både internt och externt med exempelvis arbetsmarknadskonsulenter, vuxenutbildningen samt Arbetsförmedlingen och Socialtjänst. Mycket kommunikation sker med Samhällsförvaltningen och du har också en nära dialog med arbetsledare för snickeri-och skogsgruppen.

Din profil

Vi vänder oss till dig som är intresserad av att jobba med människor, har positiv människosyn och goda ledaregenskaper. Du har både social och fysisk uthållighet, är ansvarstagande och som person trygg och stabil. Du ska ha förmåga och erfarenhet av att leda, organisera, delegera och handleda deltagare samt skapa ett hållbart samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

För den här tjänsten vill vi att du har
  • Arbetsledarutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Yrkeskunskaper och arbetslivserfarenhet från fritidsanläggningar
  • B-körkort
Det är meriterande om du också har
  • Erfarenhet av att leda personer med funktionsvariation
  • Datakunskaper i Officepaketet eller motsvarande
- Pedagogisk fallenhet
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 14 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.