Byggledare / Projektledare till Peckas Naturodlingar

Byggledare / Projektledare till Peckas Naturodlingar

Lockas du av möjligheten att anta en nyckelroll som projektledare på börsnoterade Peckas Naturodlingar? De ställer nu om från att vara producerande verksamhet till att utveckla egna system för odling!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Peckas Naturodlingar.

Om företagetPeckas Naturodlingar är ett forsknings- och utvecklingsföretag inom foodtechsektorn, som levererar system för hållbar livsmedelsproduktion i urbana miljöer till aktörer inom livsmedelsbranschen. De är världsledande inom området akvaponi och utvecklar både odlingsmetoder och mjukvarustöd för odlingssystem för fisk och grönsaker samt system för inomhusodling av grönsaker.

Smart akvaponi från Peckas möjliggör livsmedelsproduktion som är hållbar, klimatsmart, fri från bekämpningsmedel och lönsam.

Peckas Naturodlingar har sitt huvudkontor i Härnösand. Om du bor på annan ort finns möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. I tjänsten förekommer även resor.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du en central roll i bolagets pågående förändringsresa. Under 2021 sker en stor omställning där bolaget har gått från att vara en producent till att vara ett teknikföretag med egen forskning.

Peckas Naturodlingar utvecklar system både för akvaponisk odling och inomhusodling av grönsaker. Storlekarna på systemen samt förutsättningarna för uppförande varierar mellan ytor på omkring 100 kvadratmeter inne i livsmedelsbutiker till 1200 kvadratmeter utomhus i anslutning till butiker. Peckas har i dagsläget mottagit en order på ett butikssystem på 100 kvadratmeter, där projektet skall utföras under kommande vinter. Samt att de arbetar för att få sin första skarpa order på ett större system.

Peckas besitter bred kompetens och erfarenhet inom området och din uppgift är att driva uppförandet av dessa system från förstudie till driftklart system. Inledningsvis är du delaktig i kalkylering och offertarbete samt förstudier. I förstudierna kontrollerar du att ni har rätt förutsättningar för att påbörja projektet, exempelvis markförhållanden och andra byggtekniska aspekter. I rollen har du kontakt med beställande kund och ansvarar för hela byggprocessen med bland annat tillstånd och bygglov.

Utöver att driva nybyggnadsprojekt ansvarar du för underhåll och service av Peckas Naturodlingars huvudlokaler, där du upprättar serviceplaner och upphandlingar.

Formella krav
  • Erfarenhet av att driva större byggprojekt från start till mål
  • Utbildning som byggnadsingenjör/civilingenjör är meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta på eller gentemot bolag inom industri/teknik är meriterande
  • B-körkort
För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för gott samarbete med interna och externa parter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Härnösand
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, projekt, projektering, förstudie, ledarskap, bygg, byggledare, arbetsledare, kalkyl, utveckling, nybyggnation, teknik, industri, livsmedel, foodtech
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!