Arbetsledare / Terminal / Transport

Arbetsledare / Terminal / Transport

Är du en driven ledare som är van att arbeta i en flexibel miljö? Vi söker nu arbetsledare inom terminalarbete till vår samarbetspartner!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetBravura söker för kunds räkning en arbetsledare.

ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare ansvarar du för att den dagliga driften hos företaget. Du leder och fördelar arbetet för ett team om 18 personer, där du ansvarar för schemaläggning, tidsrapportering och personalmöten. Till stor del arbetar du operativt i verksamheten med terminalhantering, däribland mottar du gods, hanterar reklamationer och ordermottagning.

Du deltar även i veckomöten med ledningen där ni tillsammans arbetar med förbättringsfrågor. Samt att du har kontakt med externa parter, exempelvis leverantörer.

Formella krav
  • Gymnasieexamen
  • Du har utbildning och eller arbetslivserfarenhet inom ledarskap
  • Erfarenhet av likvärdigt arbete inom terminal/transport är meriterande.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B - körkort
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
Vi söker dig som är van att arbeta i en föränderlig miljö och i ett snabbt tempo. Vi ser att du är en lugn person som har en förmåga att arbeta problemlösande även i pressade situationer. Vidare så har du en god förmåga att planera och organisera arbetet. Då du har kontakt med både interna medarbetare och externa samarbetspartners är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Timrå
Lön: Enligt Överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: arbetsledare, ledare, ledarskap, personal, administration, terminal, transport, logistik, Timrå, Sundsvall, Microsoft 365, Office
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!