Arkitekt till Arconi Design & Projektering

Arkitekt till Arconi Design & Projektering

Är du en teamorienterad, social kameleont som brinner för utformning, ritning, skiss- och programarbete? Vill du vara delaktig i en expansionsresa där du är med och utformar framtiden? Vill du dessutom arbeta med hela spektret, allt från bostadshus till offentliga lokaler och säkerhetsanläggningar? Perfekt, då ska du läsa vidare.

Arconi utökar nu sin personalstyrka och söker Dig som vill ingå i Härnösands största arkitekt- och byggkonsultföretag. Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Arconis räkning en arkitekt.

Arconi är ett lokalt företag med stora uppdrag över större delen av Sverige och idag är de Härnösands största arkitekt- och byggkonsultföretag. Deras kontor ligger i samma hus som tågstationen i Härnösand vilket gör att det går utmärkt att pendla till och från arbete med tåg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Arconis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

På Arconi kommer du att jobba i många olika projekt där kundens behov alltid är i fokus. Du samarbetar tillsammans med dina kollegor där ni stöttar varandra inom olika kompetensområden. Projekten kan röra sig om allt från bostadshus, offentliga och till säkerhetsklassade anläggningar.

Som arkitekt på Arconi är dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter:
  • Program och skissarbete
  • Arbete med utformning och gestaltning
  • Projektering av A-handlingar
  • Kundmöten och externa dialoger
Allt eftersom du växer in i rollen kommer du att få ökad kontakt med beställare och hyresgäster.

Du kommer ingå i ett tight och familjärt arbetslag där samarbete och leverans står i fokus. Inledningsvis kommer du erbjudas en introduktion i ditt nya arbete, allt för att du på bästa sätt ska komma in i dina nya arbetsuppgifter. Allt eftersom du vuxit in i din roll och dina arbetsuppgifter finns stora utvecklingsmöjligheter hos Arconi.

Vi söker dig som

Är utbildad arkitekt och det är ett stort plus om du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar följande program: Autodesk Architecture & Revit, Sketch Up samt Adobe Creative Suit då arbetsuppgifterna kräver det.

Vidare talar och skriver du såväl svenska som engelska flytande samt innehar B-körkort då dina arbetsdagar innefattar kontakt med interna som såväl externa kontaktytor.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Eftersom du kommer att ha kontakt med olika samarbetspartners, kunder och med dina kollegor är det viktigt att du är social och en lagspelare. Du tar ansvar för ditt arbete och planerar ditt arbete utifrån de projekt som är aktuella vilket kräver både flexibilitet samt att du är självgående. Slutligen tror vi också att du är jordnära och lyhörd, du har en fingertoppskänsla för din omgivning och anpassar dig efter rådande behov.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Arconi bildades i slutet av 2008 av ägarna Monica Nordin och Roger Borgh. Arconi har sedan dess vuxit till att idag vara Härnösands största arkitekt- och byggkonsultföretag. Hos Arconi möter du personer med erfarenhet och utbildning inom arkitektur, formgivning, inredning, visualisering, byggnadskonstruktion, kontrollansvarig samt projekt- och byggledning. Läs gärna mer om hur Arconi presenterar sig på deras hemsida: www.arconi.se
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 1 aug (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.