Systemutvecklare till vår kund i Härnösand

Systemutvecklare till vår kund i Härnösand

Vill utvecklas mer inom dina programeringskunskaper och applicera dina tidigare erfarenheter i spännande verksamheter. Vi söker nu en systemutvecklare till vår kund. Motiveras du av komplex problemlösning och logiska samband? Vill du arbeta i Härnösand och njua av naturnära miljö med närhet till havet. Skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en systemutvecklare till vår kund i Härnösand. Hos vår kund erbjuds du ett arbete med den senaste tekniken i en expansiv bransch där det finns goda möjligheter till kompetensutveckling i form av intressanta och utmanande program och lösningar.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta med objektorienterad programmering för Windows, Web, Microsoft SQL Server och IoT-programmering.

Tjänsten passar dig som har ett extrastort intresse för objektorienterad programmering med tidigare erfarenhet av kodning i java och/eller C#.Net.

Vi söker dig som
  • Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot datateknik eller innehar likvärdig kompetens införskaffad via arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare god kunskap av programeringsspråken Java och/eller C#.Net.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska & engelska då du dagligen kommer att komma i kontakt med båda språken i dina arbetsuppgifter.
  • Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av SQL, REST, JSON, iOS, Android eller Molntjänster.
I rollen värdesätter vi dig som ser tjänsten som långsiktig med mål att stanna i tjänsten för att utvecklas mer i dina kunskaper. För att trivas i rollen som systemutvecklare hos vår kund, söker vi dig som är analytisk och har en god förmåga att se logiska samband. Utöver det ser vi att du har god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Processen kommer innehålla tester
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se