Spännande jobbmöjlighet inom hållbarhetsfrågor!

Spännande jobbmöjlighet inom hållbarhetsfrågor!

Brinner du för hållbarhetsfrågor och återvinning? Är du intresserad av att bygga en tjänst från grunden där du sätter riktlinjer hur den ska utvecklas vidare? HEMAB erbjuder en nytänkande tjänst som återvinningshandläggare med huvudfokus på att dem vill bli bättre på sakområdet. Vi arbetar med löpande urval, sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en återvinningshandläggare till HEMAB inom affärsområdet återvinning. Företagets huvuduppdrag är att ta hand om kommunens avfall och denna tjänst grundar sig i att HEMAB har sett ett behov av att avfallshanteringen bör följas upp och analyseras. Tjänsten är med andra ord nyskapad och det är din egen förmåga och driv som är avgörande hur tjänsten vidareutvecklas. Du kommer att välkomnas till ett team som bland annat består av drifttekniker, kundtjänst och driftansvariga vilka du kommer ha ett tätt samarbete med.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos HEMAB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader frmåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Överlag är tjänsten skapad för att se förbättringar gällande hela återvinningen där du initialt kommer att börja med att göra enklare arbetsuppgifter som debiteringar och kundbemötande. Desto mer varm i kläderna du blir kommer arbetet också innebära att exempelvis rapportera och analysera återvinnings- och miljödata från affärsområdet, ta fram rapporter och redovisningar samt förvalta en del av affärsområdets ekonomi. Omvärldsbevakning inom återvinning och biogas är en viktig del av arbetsuppgifterna där exempelvis nya lagar inom miljö följs upp.

Tjänsten passar dig som är orädd att kasta dig in i arbetsuppgifter där du i mångt och mycket sätter egna riktlinjer för arbetet framåt. Vidare trivs du med att hålla i många arbetsuppgifter samtidigt och du har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor.

Vi söker dig som
 • Har en relevant högskole- eller universitetsutbildning gärna inom ekonomi, miljö, teknik och ledningssystem eller motsvarande.
 • Är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor
 • Talar och skriver obehindrat svenska då det krävs i kontakten med både kunder och kollegor.
 • Har goda Datorkunskaper
 • Har B-körkort
 • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med hållbarhetsfrågor eller har någon form av tidigare miljöerfarenhet.
Som person är du nyfiken och beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du har god samarbetsförmåga i kombination med ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor och allra bäst trivs du i en roll som kombinerar detta. Vidare har du en känsla för struktur och tar ansvar över dina arbetsuppgifter och driver dina ansvarsområden framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Härnösand
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HEMAB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Härnösand
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Deras verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. HEMAB arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och deras ägare Härnösands kommun är tydlig med att dem ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Företaget lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. På affärsområde Återvinning är dem 31 personer och har två återvinningscentraler, en återvinningsanläggning och biogasanläggning.