Försäljnings-/serviceingenjör Norrland

Om jobbet

Arbetsuppgifter: Försäljning, teknisk rådgivning och service till allindustrin, såsom process,-gruv,-stålindustrin mm.. Man ansvarar för sin egen region och kommer dagligen besöka sina kunder och prospekt

Arbetsområde: Med koncentration från Sundsvall till Kiruna.

Kvalifikationer: Gärna
ingenjörsutbildning samt kunskap och erfarenhet av industrins underhållssida, såsom pumpar, omrörare etc. Kunskap om mekaniska tätningar och packningar är en bra merit.

Erfarenhet:
För att du skall trivas med
uppgiften tror vi att du bör vara intresserad av problemlösning samt ha en utvecklad serviceanda och positiv människosyn. Du kommer att ingå som en viktig del i vår fältorganisation med stimulerande kamratskap och själv­ständigt arbete.

Frågor besvaras av General Manager
Joakim Westlin, tel: 08-55 60 28 70,
e-mail: joakim.westlin@aesseal.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Joakim Westlin

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

AESSEAL är ett av de världsledande
företagen inom tätningar och packningar med egen produktion i Europa och USA.
AESSEAL Nordic AB med huvudkontor och distribution i Stock­holm, ett försäljnings kontor i Oslo, Norge, samt service- och försäljningsingenjörer fördelat över landet. Företaget är ett dotterbolag till AES plc i England med en omsättning på över 1 miljard kronor, AESSEAL Nordic AB har fått en stark position på den svenska mark­naden, som vi nu vill utveckla ytterligare genom nyanställningar.