Storhogna Högfjällshotell söker serveringspersonal & hovmästare

Storhogna Högfjällshotell söker serveringspersonal & hovmästare

Vill du ta nästa steg inom restaurangbranschen och arbeta på Sveriges ledande spahotell? Se hit!
Storhogna Högfjällshotell letar nu serveringspersonal och en hovmästare inför säsongen som har ett brinnande intresse för mat och dryck.

Information om uppdraget:

Storhogna Högfjällsgotell & Spa ska nu förstärka sitt team och söker därför en hovmästare samt serveringspersonal inför säsongen. Du som söker bör vara service minded, flexibel och givetvis en lagspelare, Besitter du även en "Can do!"-attityd, då är det dig vi söker. Du har även ett brinnande intresse för att gästen ska få en god helhetsupplevelse av besöket. I arbetet förekommer främst A la carte servering, men frukost, lunch och bufféer kan även förekomma.

Detta är en perfekt möjlighet för dig som har studerat Hotell och restaurangprogrammet på gymnasiet eller har jobbat med servering tidigare. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper men erfarenhet av branschen är ett krav då serveringen håller hög kvalitét. I rollen som servitör/servitris är din främsta uppgift att ta beställningar, servera, avplockning av bord samt dukning.

I rollen som hovmästare ser du till att restaurangens service håller hög standard. Rollen kräver 1-2 års erfarenhet av hovmästarrollen då restaurangen kan ha sittningar med upp till 200 personer åt gången. Gästen är i fokus - men din roll innebär också att stötta serveringspersonalen och se till att hela restaurangens standard är på topp. Allt för att gästen ska trivas.

Förutom denna lärorika tjänst får du uppleva en fantatisk mijlö då Storhogna ligger ett stenkast från populära skidorten Vemdalen. Du kommer arbeta i en familjär atmosfär med sagolika vandringleder, genuin fjällmiljö och härliga pister. Spa-anläggningen har prisats två år i rad för bästa spa-anläggning.. Hotellet besöks av såväl privat- som konferensgäster vilket gör att du kommer bemöta olika gäster dagligen.

Personalboende finns - så vad tvekar du på? Skicka in din ansökan och bli en del av detta framgångsrika team!

Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Bodén
sofia.boden@studentconsulting.com

Emma Billebo
emma.billebo@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Krav servitris/servitör:
Serveringsvana (kassa, servering)
Flytande svenska och engelska
Serviceminded
En god samarbetsförmåga

Krav hovmästare:
1-2 års erfarenhet av liknande roll.
Flytande svenska och engelska
Ansvarstagande
Förmåga att leda andra människor
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se