Tandhygienist till Folktandvården i Sveg

Tandhygienist till Folktandvården i Sveg

Befattningen består till stor del av traditionellt tandhygienistarbete, med undersökningar och förebyggande vård samt uppsökande tandvård, i nära samarbete med behandlande tandläkare. Som en del i arbetslaget, ingår också att ta ansvar för uppgifter utanför behandlingsrummet.
Vi har hela panoramat av patienter, barn och vuxna, av vilka en del har stora vårdbehov. Mångfalden och vårdbehoven är mycket utvecklande för kompetensen.
Vi jobbar för att utveckla teamarbetet och uppmuntrar till egen utveckling.
Skulle du vara nyutexaminerad kommer du få stöd/handledning från erfaren tandhygienist.

Kvalifikationer
Leg. tandhygienist
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
God förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt
Professionell i din yrkesutövning
Erfarenhet av journalsystemet T4 och några års yrkeserfarenhet är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du har körkort.

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet.
I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund. Förutom tandhygienist söker vi tandläkare och tandsköterska, se övriga annonser.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Rikard Stangel
Telefon 070-538 38 34
Område Härjedalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gillar du ett självständigt arbete med fokus på främjande och förebyggande arbete samtidigt som du är en i teamet? Då är du rätt person för att söka dig till Folktandvården i Sveg. Vi söker en driftig och engagerad tandhygienist med eller utan tidigare erfarenhet.

Sveg är största orten i Härliga Härjedalen som bjuder på stora möjligheter till skidåkning både på längden och på höjden samt ett rikt friluftsliv i övrigt.
Klinikområdet omfattar totalt tre kliniker, Sveg, Funäsdalen och Hede. Vi har ett utvecklat samarbete mellan klinikerna.

Kliniken i Sveg upplevs vara lagom stor och präglas av god stämning.
Hos oss ska det arbeta två team, dvs. två tandläkare, två tandhygienister, fyra tandsköterskor och en receptionist.