Sjuksköterska till Vemdalsskalets läkarmottagning

Sjuksköterska till Vemdalsskalets läkarmottagning

Om arbetsplatsen
Vemdalsskalet ligger i hjärtat av Härjedalen och läkarmottagningen ligger i direkt anslutning till skidanläggningen. Läkarmottagningen bedrivs i Region Jämtland Härjedalens regi och är en filial till Svegs hälsocentral. Mottagningen är öppen lågsäsongsveckor med sköterska måndag-lördag, dagtid mellan kl. 8-17, och med läkare ca en timme på förmiddagen och ca en timme på eftermiddagen. Verksamheten utökas för läkarna under högsäsongsveckorna. Från Vemdalsskalet är det drygt 11 mil till Östersund och 3 -7 mil till närmaste hälsocentral vilket ställer stora krav på kunskap inom glesbygdsmedicin. Det förekommer även traumaomhändertaganden utifrån skadepanoramat i skidbacken.

Arbetsuppgifter
Vi söker sjuksköterskor som arbetar varannan vecka, måndag-lördag 8-17, under vintersäsongen 2022/2023, med start vecka 51 till och med säsongsavslutning vecka 16 2023. Arbetet innebär att tillsammans med ansvarig läkare ansvara för mottagningsverksamheten och att samarbeta med läkaren som är i tjänst. Sjuksköterskan är ett nav i verksamheten och har i uppgift att göra en första medicinsk bedömning (enligt RETTS triage) samt bedöma och prioritera vårdbehov. Sjuksköterskans roll är också att introducera och underlätta för läkarna kring dokumentation i journalsystemet Cosmic samt att ansvara för kassa och beställning av material.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av trauma omhändertagande och akutsjukvård. Du är driven och kan jobba självständigt samt ser en utmaning i att arbeta i nära anslutning till en skidanläggning. Det är meriterande om du har akutsjukvårdserfarenhet och/eller erfarenhet som distriktssköterska.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Jim Kaarnavuo
Telefon 072-452 57 29
Område Härjedalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (10 dagar kvar)