Barnmorska till Svegs Hälsocentral

Barnmorska till Svegs Hälsocentral

Som barnmorska vid Hälsocentralen i Sveg arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa, graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller och STI-förebyggande arbete, det även i utåtriktat samarbete med Härjedalens fjällanläggningar. Som barnmorska på HUM arbetar du en dag/ vecka tillsammans med kurator, anställd via Härjedalens kommun, och i nära samverkan med Ungdomsmottagningen i Östersund. HUM är sedan hösten 2018 HBTQ certifierad. Vi arbetar inkluderande, hälsofrämjande och med en helhetssyn där kroppslig, psykisk och social utveckling ingår. Ungdomsmottagningens övergripande mål är att främja fysisk och psykisk hälsa med fokus på sexuell och reproduktiv hälsa samt rättigheter hos unga. Vi arbetar med att ge kunskap, information, stöd och behandling. Målgruppen är åldrarna 13-22 år.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska B-körkort Meriterande är erfarenhet från MVC. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Kontakt för ungdomsmottagningen är Susanne Högberg Mobil 070- 520 07 04 eller via mail Susanne.hogberg@regionjh.se Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden. Titta gärna på filmklippet får Du se hur vi har det i Sveg! https://www.facebook.com/svegshalsocentral/?__tn__=kC-R&eid=ARCiKcomGZsDeUWoaT5HwNCd2TxZjeIfCb-qubiuDscKODRE7_DYRIvLQA2md3NTZsLhiBedxdyol7n&hc_ref=ARS7GU0_-KD0pvRYoUZdUaC57B9orPfrc-Ox5x5ZultB8hQ-wLUULu4XK-ogwEvQYBE&fref=nf&__xts__%5b0%5d=68.ARA6iY8hGUNP85s1YIFuzG2tr_Aj73AFzON13DtogkwLDJz4TYRbHIdrKkmIBVgqTMlW0b0slMuCnctif6MJHjhtEqLrl6KmGsYFfhYCqtCgBJfAygzbDL8wLKUY3El-NhMLCLkI-kyepwkUH1zIrO2kEtBIf25Y4RTecBtQIDDJqEn72CfkB36kCLFHyQ9DphE-VRu_3s8_MURC
Mer info
Område Härjedalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barnmorska till Svegs Hälsocentral med möjlighet att arbeta 20% på HUM, Härjedalens ungdomsmottagning. Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! På Hälsocentralen arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens och tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Svegs hälsocentral är en glesbygdscentral med cirka 6000 invånare och ligger i den största tätorten i Härjedalen. I Sveg har du nära till fjäll och natur med goda möjligheter till både alpin- och längdskidåkning, fiske, cykling och många andra friluftsaktiviteter. Vid hälsocentralen bedrivs en bred verksamhet med läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en biomedicinsk analytiker. Det finns en psykosocial verksamhet, sjukgymnastik, röntgen, laboratorium, barnmorskemottagning, mödrahälsovård och barnhälsovård.