Barnmorska till Svegs Hälsocentral, inkl utveckling*

Barnmorska till Svegs Hälsocentral, inkl utveckling*

Som barnmorska vid Hälsocentralen i Sveg arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa, graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska B-körkort Meriterande är erfarenhet från MVC. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Eva Bjurström
Telefon 070-3496768
Område Härjedalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

*hos oss uppmuntras du alltid till utveckling! Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens och tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Svegs hälsocentral är en glesbygdscentral med cirka 6000 invånare och ligger i den största tätorten i Härjedalen. I Sveg har du nära till fjäll och natur med goda möjligheter till både alpin- och längdskidåkning, fiske, cykling och många andra friluftsaktiviteter. Vid hälsocentralen bedrivs en bred verksamhet med läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en biomedicinsk analytiker. Det finns en psykosocial verksamhet, sjukgymnastik, röntgen, laboratorium, barnmorskemottagning, mödrahälsovård och barnhälsovård.