Barnmorska till Funäsdalens hälsocentral

Barnmorska till Funäsdalens hälsocentral

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser i hela Härjedalen. Funäsdalens hälsocentral är en glesbygdscentral och framför allt under vintertid ökar akutverksamheten på grund av turismen i området. Mellan hälsocentralen och närmaste sjukhus är det över 20 mil, så både akutvård och annan vård bedrivs vid hälsocentralen. Hos oss arbetar du med kollegor och i team med många professioner, med både spets och bredd i kompetensen. Funäsdalens hälsocentral har cirka 2 200 listade personer. Enheten präglas av ett djupt engagemang och ansvar för den verksamhet som bedrivs i Härjedalen. Basen i arbetet är mottagningsverksamhet med brett primärvårdsåtagande. Detta innefattar distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, öppenmottagning/lättakutmottagning, psykosocial verksamhet, sjukgymnastik, röntgen, laboratorium, barnmorskemottagning, mödrahälsovård och barnhälsovård.

Arbetsuppgifter
Vid Funäsdalens hälsocentral arbetar du som barnmorska med sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska i primärvård. Du arbetar självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa, graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska. Erfarenhet krävs. Meriterande är erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Matilda Dahlgren
Telefon 070-299 76 46
Område Härjedalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (21 dagar kvar)