Bäckedals folkhögskola söker servicemedarbetare till städ och kök

Bäckedals folkhögskola söker servicemedarbetare till städ och kök

Om arbetsplatsen
Vill du arbeta med oss? Ett härligt gäng som trivs tillsammans och som stimuleras av att arbeta i en kreativa miljö. Bäckedals folkhögskola ligger naturnära placerad med vacker utsikt. Folkhögskolans utbildning är en förberedelse för resten av livet och är en skolform för vuxna som vill ha formell kompetens, utveckla sina skapande sidor eller fördjupa sina kunskaper inom olika specialområden. Skolan bedriver och genomför även uppdragsverksamhet, kortkurser och konferenser. Många säger att deras år på folkhögskola var deras bästa år i livet!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en servicemedarbetare inom städ och kök på 100%. Som servicemedarbetare hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. Du kommer ingå i arbetslaget för service som består av 7 medarbetare. Arbetslaget ansvarar för städningen av internatets- och skolans lokaler samt skolans KRAV- märkt restaurang Ljusnan och därmed skapa en god, välkomnande och trivsam arbetsmiljö både för medarbetare och studerande.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet från kök- och lokalvård. Städ- eller köksutbildning är meriterande. Du ska kunna tala, läsa och skriva på svenska för att kunna förstå och använda köks- och städinstruktioner. Du är kvalitetsmedveten, engagerad, flexibel, ansvarstagande och du delar våra grundläggande värderingar. Du har en hög servicenivå och vill ge ett gott värdskap tillsammans med övriga medarbetare och du har ett positivt förhållningssätt till arbete, deltagare, gäster och dina arbetskamrater. Du trivs att jobba självständigt likväl som tillsammans med andra. Att själv strukturera och utveckla arbetet och lösa de utmaningar du ställs in för på ett bra sätt är för dig en självklarhet.

Övrigt
Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Natasja Yman
Telefon 070-2011689
Område Härjedalen
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://backedal.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)