Audionom till Hörcentralen vid Östersunds sjukhus

Audionom till Hörcentralen vid Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Hörcentralen i Östersund är en länsövergripande specialistverksamhet som ansvarar för hörseldiagnostik och hörselhabilitering/rehabilitering i Jämtlands län. På Hörcentralen arbetar idag audionomer, hörselvårdsingenjör och medicinska sekreterare. I Hörselvården ingår också den Pedagogiska hörselvården som bemannas med hörselpedagoger, hörselvårdsingenjör och kurator. Verksamheten ingår i område Ögon Öron, Syn och hörselrehabiliteringen, som för närvarande består av syncentralen, pedagogiska hörselvården, hörcentralen och tolkcentralen. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, vilket är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Region Jämtland Härjedalen har en gemensam värdegrund där välkomnande, handlingskraftig och pålitlig är ledorden som vi arbetar efter. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Legitimerad audionom. Arbetet omfattas i huvudsak av hörselrehabilitering för personer i vuxen ålder, men viss del av arbetstiden kan också innefatta hörseldiagnostik i samarbete med öronmottagningen. Som audionom inom hörselvården vid Östersunds sjukhus har du ett nära samarbete med Öron-näsa-halsmottagningen samt pedagogiska hörselvården. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
Legitimerad audionom, vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig med yrkeserfarenhet. Som person är du flexibel och har väl utvecklad samarbetsförmåga. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Evalena Peterson
Telefon 063-154465
Område Härjedalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (7 dagar kvar)