2 Tandläkare till Folktandvården Hede-Funäsdalen

2 Tandläkare till Folktandvården Hede-Funäsdalen

Om arbetsplatsen
Omväxlande jobb som tandläkare inkl. fritid Vill du jobba på en liten klinik i glesbygd med flera olika patientgrupper? Välkommen till Folktandvården i Hede och Funäsdalen! Här kommer vi göra vårt bästa för att hitta en framtid som passar dig. Vi söker nu två tandläkare för att bemanna våra kliniker i Hede och Funäsdalen. Båda klinikerna är s.k. enmans-kliniker där det ska jobba ett team, d.v.s. en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi tänker oss nu en lösning där vi kan ha två tandläkare som jobbar tillsammans på båda klinikerna, för att öka tillgängligheten på tandvård samt främja kollegialt samarbete och utbyte på arbetsplatserna. Du får jobba i ett team med duktiga, självständiga och kompetenta kollegor. Funäsdalen och Hede ligger i Härjedalens fjällvärld och bjuder på en storslagen natur med möjligheter till skidåkning, vandring, fiske och annat friluftsliv. I området kring Funäsdalen finns flera fina skidanläggningar, bland annat i Ramundberget och Tänndalen. I närheten av Hede har du Vemdalens skidområden Vemdalsskalet, Björnriket och Storhogna ca 30-40 minuter bort. Här är det mesta personligt, behagligt småskaligt och präglat av livskvalitet. Möjligheterna till omväxling i arbete och fritid är stora. Vi tar din utveckling på allvar och vill få ditt livspussel att fungera!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Här har du chansen att få jobba på en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad. Du får jobba utifrån din fulla kompetens med all typ av vanlig, och ovanlig, förekommande behandling inom allmäntandvården. Chans att nischa dig inom något område på specialisttandvården finns då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård.

Kvalifikationer
Svensk legitimation som tandläkare, gärna med några års erfarenhet. Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift. God samarbets- och planeringsförmåga, noggrannhet samt ekonomiskt sinnelag är egenskaper som också behövs för att du på bästa sätt ska kunna bidra till vår gemensamma strävan att erbjuda en god tandvård i Härjedalen.

Övrigt
Övrigt Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Gunilla Åström
Telefon 073 043 99 14
Email Mejla Gunilla Åström
Område Härjedalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (60 dagar kvar)