Driven person söks till projekt - omgående!

Driven person söks till projekt - omgående!

Är du en driven person som finns tillgänglig omgående för ett uppdrag i Funäsdalen? Trivs du med ett praktiskt arbete där du får använda kroppen som verktyg?

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en händig person till uppdrag i Funäsdalen. Uppdraget är för en viss tid men intentionen är att du ska kunna bli tillsvidare anställd, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I Funäsdalen pågår ett stort byggprojekt där stora dammar gjuts. Under gjutprocessen görs först en grov gjutning och sedan behöver vi din hjälp att säkerställa att eventuella håligheter eller liknande från gjutformarna.

Vi söker dig som:
Är arbetsvillig och effektiv i arbetet, vidare har du lätt för att samarbeta och trivs när det är högt tempo. Det är meriterande om du har tekniska erfarenheter inom elinstallationer samt innehar B-körkort, men det är inget krav för tjänsten. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är en god medarbetare, noggrann och praktiskt lagd.

Arbetstider:
Arbetet planeras tillsammans med arbetsledare och med fördel jobbar man in fredagen under mån-tor. För dig som inte bor i Funäsdalen finns det övernattningsmöjligheter som vi står för.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Funäsdalen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Härjedalen
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!