Fjällkock/Grillkock till Tänndalen vinters...

Fjällkock/Grillkock till Tänndalen vinters...

Vi söker engagerade medarbetare till Ski Lodge kök och bar.
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster.
Våra restauranger erbjuder café, lunch, a´la carte, bistro samt afterski och nattklubb
Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?

Vi söker nu grillkock till vår grillstuga för vinter säsongen. Du ska vara ansvarstagande och engagerad i matlagning.

Arbetsuppgifterna består av att planera och sköta den dagliga verksamheten i grillstugan.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus och alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas matupplevelse i fokus.

Kvalifikationer
Minst några års kockerfarenhet med relevant yrkesutbildning.Du är självgående och ser gärna att du har kunskaper i Hassap. Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den 1/12
Mer info
Område Härjedalen
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://gronklittsgruppen.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde har nu en växande sommarsäsong där våra besökare erbjuds en härlig fjällmiljö med bl.a fiske, vandring och cykling. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar.