Hoppa till innehåll
Linjemontage AB logotyp

Ta steget in i elbranschen - Bli säkerhetsledare på Linjemontage

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Antal tjänster
6
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett genuint intresse för el/teknik och vill lära dig mer inom området? Vill du få in foten i ett väletablerat bolag med stora utvecklingsmöjligheter och korta beslutsvägar? Då är det här möjligheten för dig! Linjemontage behöver nu utöka teamet med elsäkerhetsledare till Norrbotten, helt flexibel stationeringsort. Här får du en meriterande roll där du kommer arbeta mot spännande projekt runt om i Norrbotten. Rätt person är viktigast i denna rekrytering. Känns detta som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten
Linjemontage är ett internationellt bolag som levererar kraftförsörjningslösningar till nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Med över 260 medarbetare utspridda på 20 platser i Sverige och Norge är bolaget ledande inom elnät och infrastruktur. Bolaget är stolta över att alltid hålla en hög nivå gällande säkerhet, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i samtliga projekt och för alla medarbetare.

Som ett led i Linjemontages framgångsresa behöver nu teamet i Norrbotten utökas med säkerhetsledare. Inför anställningen kommer du givetvis få en gedigen introduktion som inkluderar teori och praktiska moment för att du ska känna dig trygg i rollen och ute på projekten. Tjänsten är resande och du kommer arbeta på olika orter i Norrbotten. Linjemontage står för alla kostnader rörande boende och resor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Linjemontages önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Du erbjuds
  • En viktig nyckelroll i ett väletablerat bolag med högt säkerhetstänk
  • Möjlighet att arbeta med stora, komplexa projekt mot erkända aktörer
  • Stora möjligheter för utveckling, karriär och vidareutbildning
  • Bli del av ett familjärt, kompetent och sammansvetsat team
Arbetsuppgifter
Som elsäkerhetsledare på Linjemontage har du en viktig och mångsidig nyckelroll ute på projekten. Du ansvarar för att organisera och utföra elsäkerhetsarbetet i större eller komplexa projekt inom region- och stamnät. Elsäkerhetsarbetet förekommer både under planerings- och utförandefaserna av projekten där du medverkar i planeringen av elsäkerhetsarbetet samt genomför riskbedömningar.

Parallellt med detta deltar du även i det operativa arbetet ute på projekten med arbetsuppgifter så som montage, skarvning, flytta och byta ut utrustning och apparater.

Vi söker dig som
  • Har bakgrund inom el, teknik eller bygg alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Innehar B-körkort
  • Trivs med att arbeta utomhus
  • Har möjlighet att resa och övernatta på annan ort under arbetsveckorna
  • Behärskar flytande svenska i tal och skrift
Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för att trivas i rollen som elsäkerhetsledare på Linjemontage. Vi ser att du som söker har ett intresse och vill utvecklas inom elkraft. Vidare tror vi att du är noggrann, strukturerad och har ett högt säkerhetstänk. Du är en lagspelare som trivs i samspelet med andra människor samtidigt som du har en god förmåga att arbeta självständigt när det behövs.

Det är även meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning inom el, speciellt av luftledning inom 130-400 kV, men det är inte ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrbotten - flexibel stationeringsort
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

#Linjemontage #Elsäkerhetsledare #El #Elkraft #Elnät

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Linjemontage AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!