Hoppa till innehåll
I rollen som butikschef ansvarar du för butikens försäljning, drift och skötsel. Du vägleder och coachar dina medarbetare och skapar en utvecklande miljö för dem att arbeta i. Du bär ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, rutiner samt möta våra kunder och ge dem den bästa upplevelsen de kan tänka sig. Du har god erfarenhet av att arbeta i retailbranschen, är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv anda och peppa dina kollegor till att göra det bästa av varje arbetsdag. DollarStore är en butik som är öppen 7 dagar i veckan. Arbete på kvällar och helger förekommer som en naturlig del i butiksarbetet. Du coachas och rapporterar till distriktschef.

Dina arbetsuppgifter
  • Försäljnings- och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Budgetarbete
  • Ledarskapsfrågor
  • Kundservice i världsklass
Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsgrad: Heltid

Plats: Dollarstore Hästskovägen 4, Haparanda

Lön: Fast månadslön

Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut.

Välkommen med din ansökan!
Ahlberg Dollarstore AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Andreas Sundström
Email

Om arbetsgivaren

Dollarstore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På Dollarstore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Dollarstore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt - att skapa en bättre vardag för våra kunder.

DollarStores DNA
  • Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser
  • Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.
  • Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business - helt enkelt.
  • Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Säffle
Försäljning
Företagslogga
Vimmerby
Försäljning
Företagslogga
Årjäng
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Kiruna
Försäljning
Företagslogga