Grävmaskinförare

Grävmaskinförare

Vi söker grävmaskinförare med erfarenhet av kabelförläggning genom schaktning, plöjning och fräsning. Även om du är inte van vid dessa uppgifter så är vi vana vid att utbilda vår personal till våra uppdrag. Du skall ha svenskt förarbevis/yrkesbevis eller utbildningsintyg och b-körkort. Arbetsområdet blir i huvudsak Norrland, men andra delar av Sverige kan förekomma periodvis.

Du måste vara självgående och måste kunna ta egna beslut tillsammans med din uppdragsgivare. Arbetsuppgifterna kan kräva stor precision i manövreringen av maskinen och det gäller att du är uppmärksam och noggrann i ditt arbete. Det skall förekomma fysiskt arbete utanför maskinen också.

Det är viktigt att du säkerställer arbetets omgivning för att eliminera sak- och personskador. Vidare ansvarar du för dagligt underhåll av maskinerna för att minimera stopptider för reparation samt förser maskinen med drivmedel.

Du kan läsa och förstå ritningar samt hantera arbetsunderlag. Det åligger maskinoperatören att informera medarbetare och arbetsledaren om eventuella tilläggsarbeten och hur arbetet fortlöper.
Meriterande om du har utbildningar som till exempel APV, ESA, EBR BB3 m m.

Du ska ha ordningssinne, tycka om att arbeta självständigt och i grupp samt känna ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs även på social kompetens och vi ser gärna att du som sökande har en positiv inställning till jobbet.

Placeringsort är Norrland

För mer info ring Leif Gräsvik +46 70 645 2433 (svenska, finska) eller Ari
Toivanen +358 400 719 066 (finska).
Mer info
Kontaktperson Leif Gräsvik
Telefon +46706452433
Email Mejla Leif Gräsvik
Område Haparanda
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.markbyggnadtoivanen.se/
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (12 dagar kvar)