Är du Geomatikks nya ledningsanvisare i Haparanda?

Är du Geomatikks nya ledningsanvisare i Haparanda?

Är du en person som gillar fysiskt arbete och vill se nöjda kunder? Här är tjänsten för dig som vill arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Kanske har du ett intresse för el, tele och teknik? Då ska du söka tjänsten idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Geomatikks räkning en ledningsanvisare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Geomatikk AB. Anställningen är från 15:e april till och med 4:e Oktober, men för rätt person kan möjlighet till förlängning finnas.

Geomatikk expanderar och behöver ytterligare fälttekniker, du kommer utgå ifrån hemmet och få en tjänstebil som innehar alla verktyg och instrument som behövs. Kontoret är beläget i Luleå där du får alla hjälpmedel för att kunna utföra arbetsuppgifterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Geomatikks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Inför din anställning kommer du få både intern och extern utbildning för att arbetet ska kunna utföras enligt lag- och avtalskrav men också med högsta säkerhet. I Kalix har du din närmsta arbetsledare och ett par kollegor som har samma tjänst, vilka du kan fråga och be om hjälp av när det behövs.

Som ledningsanvisare kommer arbetsuppgifterna att bestå av att hantera order som kommer in i affärssystemet och du planerar dagen utifrån dessa och dess storlek för att sedan göra en färdrutt för att ha en klar bild av vad du ska göra. Arbetet kommer mest att innefatta Haparanda med omnejd, ibland kan du behöva göra arbeten på annan ort men det är bara i undantagsfall.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Markera, dokumentera och fotografera arbetet och skicka till kundtjänsten
  • Bestämma tid och plats med kund.
  • Lokalisera var befintliga kablar är i marken är med hjälp av instrument
Vi söker dig som

Har B-körkort då du kommer att köra tjänstebil och åka ut till kund. Det är meriterande om du har utbildat dig till elektriker på gymnasienivå men det är inget krav för den här tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Geomatikk. Du är stresstålig då vissa arbeten kräver högre tempo, du ska ha god förmåga att kunna planera och se en helhet samt ha ett serviceinriktat bemötande gentemot kund samt ett intresse för teknik.

START: 15:e april
OMFATTNING: Heltid
STAD: Haparanda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Geomatikks uppdrag är att skydda nedgrävd infrastruktur. Vi förebygger oförutsedda driftstörningar på näten för el, tele, internettrafik, vatten och avlopp som annars riskerar att få allvarliga konsekvenser för samhället. Varje år hanterar vi ca 200 000 ärenden inom ledningsanvisning, vilket kortfattat innebär att vi markerar ledningar i samband med markarbeten. Utöver det, utför vi ca 30 årsuppdrag inom inmätning och dokumentation av ledningsnät.
Läs mer på: www.geomatikk.se
Mer info
Område Haparanda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.