Serviceinriktad eventpersonal

Serviceinriktad eventpersonal

Vill du få möjligheten att visa vad du kan för en av Sveriges bästa eventbyråer och samtidigt få erfarenhet från en av landets mest populära arbetsplatser?

Vi söker dig som älskar service och som vill vara en del av ett team för ett roligt jobb i juletider. Du kommer att vara anställd av Dreambag Event och arbetsplatsen är ute hos vår kund som är ett av Sveriges mest spännande företag.

Arbetsuppgifterna innebär att du erbjuder service till vår kunds besökare och ansvarar bl.a. för utlämning av varor, produktinformation till besökarna. Du ansvarar även för att arbetsplatsen hålls ren och fin. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår kund och vara dennes ansikte ut mot besökarna. Arbetet sker utomhus och vissa delar är fysiskt krävande. Du måste ha fyllt 18 år.

Arbetet sker mellan 7 och 23 december och du arbetar på schema. Viss tid för utbildning innan den 7 december kan bli nödvändig, och du får naturligtvis lön även under utbildning.

Vi söker personal till: Stockholm, Linköping, Västerås, Uppsala, Borlänge, Göteborg, Kalmar, Jönköping, Örebro, Haparanda, Linköping, Uddevalla, Helsingborg och Karlstad.

Möjlighet att jobba både heltid och deltid eller ebart extra finns.
Mer info
Område Haparanda
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dreambag.se
Sista ansökningsdag 7 dec (21 dagar kvar)